图片6.jpg


КОИ СМЕ НИЕ
Sunwebcam е марка за сигурност на камерата под GATESEA TECHNOLOGY, съсредоточена върху научноизследователската и развойна дейност и производството на високопроизводителна 3G / 4G / WIFI IP камера & слънчеви захранващи безжични камери за външна сигурност в света. Sunwebcam е разработен и патентован с ниска мощност, безжичен хардуер и облачен софтуер, който позволява на крайно крайните системи, захранвани със слънчева енергия, които са на половината от разходите за алтернативи и много по-лесни за инсталиране и управление. Ние предлагаме на пазара продуктите ни в областта на строителството, обезопасяването на площадката, индустриалната автоматизация, нефт и газ, селското стопанство, правоприлагането и наблюдението на околната среда.


Нашата фабрика

GateSea Tech си сътрудничи със северни големи университети за култивиране на таланти, успешно превърна последните технологии за слънчева фотоволтаика и безжична камера в предимства за продуктите, 8 специалисти по бакалавърска степен и 25 професионалисти работят за екипа на GateSea Tech R & D, повече от 8% всеки месец GateSea Tech генерира 20 патентни заявки за нови изобретения само за една година през 2015 г.


1(001).jpg7(001).jpg


2(001).jpg3(001).jpg


4(001).jpg5(001).jpg


6(001).jpg8(001).jpg


9(001).jpg10(001).jpg


Екип и проекти

Ние се присъединяваме към проекти включват:

Проектът за мониторинг на базовите станции - China Mobile Communication Cooperation

Проектът за наблюдение на земеделието - китайската академия на науките

Проектът за земеделски мониторинг - Пекин Нормален университет

Проектът за мониторинг на строителството - Jun hua real estate

Проектът за мониторинг на строителството (OEM камера и платформа) - известна компания за сигурност

Проектът за опазване на околната среда - едно решение за сигурност


Нашият продукт

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ
Слънчеви безжични камери за външна сигурност
Sunwebcam продава и поддържа високопроизводителна IP камера 3G / 4G / WIFI с опции за слънчева енергия за различни приложения.
Custom & OEM решения
Ще се радваме да обсъдим персонализираните приложения и конфигурации, за да бъде успешен вашият проект.


Приложение на продукта

Ние предлагаме на пазара продуктите ни в областта на строителството, обезопасяването на площадката, индустриалната автоматизация, нефт и газ, селското стопанство, правоприлагането и наблюдението на околната среда.


Нашият сертификат

Всички продукти са преминали регламенти на Китай за задължително сертифициране (CCC), някои от продуктите са сертифицирани по CE, UL и FCC наредби.

Продуктов патент, включително IP67 водоустойчива скорост, патент за изобретение (батерия), модел за продукт (дизайн).


Производствено оборудване

С най-съвременни марки Германия фотоволтаични слънчеви панели ламиниране машина, слънчева клетка лазерна машина за рязане, висока точност машина за сортиране на чипове, Siemens широколентов пулс стареене линия, компанията годишен капацитет достигна върховата производителност на 1.7MW фотоволтаични модул и 5000 задава слънчева камера.


Производствен пазар

Вдъхнете нова визия

Трябва да сте забелязали, че има нетъкана торба, отпечатана "професионална слънчева камера & разтвор фабрика" се появява във всички наши обекти на проекта, последвана от инженери от GateSea Tech в цял Китай, дори и в чуждестранни строителни обекти ...... След преходно спиране на всеки сайт, оставихме известната слънчева камера, а след това се пригответе за следващата дестинация. Това е обикновенно като нас, но можете да почувствате простото ни щастие, постоянната ни ангажираност към отговорност, ще откриете много забележителни качества, когато знаете повече за нас, ние винаги сме на път за екологичен свят и ние сме истински благодарен за вашия другар.


Нашата услуга

Нашият отдел за научноизследователска и развойна дейност се състои от екип от специалисти, които имат над 15 години опит в разработката на софтуер и хардуер, варира отраслови и добри в предоставянето на потребителски и OEM решения включват:

· Персонализиране на конфигурирането на камерата

· Персонализирана конфигурация

· Персонализирани функции

· Персонализиране на мобилни приложения

Потребителски и маркови потребителски интерфейси

Подкрепа за конкретно поле приложение

Аналитични данни и функции за предупреждение

· Достъп до персонализиране на доставчиците на облачни услуги

图片7.png
КОИ СМЕ НИЕ
Нашият отдел за научноизследователска и развойна дейност се състои от екип от специалисти, които имат над 15 години опит в разработката на софтуер и хардуер в сектора на камерите за сигурност и имат за цел да предоставят най-новите иновационни продукти и технологии на конкурентни цени.
图片8.png
СИЛЕН ТЕХНИЧЕСКИ ЕКИП
Ние предлагаме силна техническа поддръжка за потребителски и OEM решения, специално за строителство, нефт и газ, селското стопанство и проекти за мониторинг на околната среда.
图片9.png

ПАТЕНТНИ ТЕХНОЛОГИИ
Пробивът в намаляването на потреблението на енергия от камерите и интелигентното зареждане на слънчевата батерия. Това направи слънчевата енергия надеждна, ефективна и много по-ниска цена от сегашните системи за генериране.
图片10.png
ДОСТЪПНА ЦЕНА
Професионалните фотоапарати Sunwebcam са половината от разходите за алтернативи. Сериозно вижте сравнението тук.


ЗАЩО ИЗБЕРЕТЕ НИ?

Sunwebcam е нова поредица от камери на сайта. Има 3 причини да разгледате Sunwebcam:
· Патентовани технологии - пробиви в намаляването на консумацията на енергия на фотоапаратите и интелигентното зареждане на слънчевата батерия. Това направи слънчевата енергия надеждна, ефективна и много по-ниска цена от сегашните системи за генериране.

· Сертификати - IP67 Водоустойчив патент за изобретения (батерия) модел за дизайн на продукта.

· Силен технически екип - осигурява силна техническа поддръжка за потребителски и OEM решения, специално за строителството, нефт и газ, селското стопанство, електроенергийната мрежа и проекти за мониторинг на околната среда.

· Достъпна цена - Професионалните фотоапарати Sunwebcam са половината от разходите за алтернативи. Сериозно вижте сравнението тук.


В момента търсим партньори за нови канали и приветстваме възможността да чуем от компании, които биха искали да препродадат продуктите ни на свои собствени канали. Моля, свържете се с нас на имейл info@sunwebcam.com или на телефон +86 76087808162 за допълнително ценообразуване или техническа информация.