Sunwebcam слънчева безжична камера за сигурност

- Mar 14, 2018 -

Ставката за сигурност камера настройка зависи от какъв вид на sunwebcam слънчева безжична система за сигурност камера ви желая, функциите си мислех като отдалечени проследяване, използвайки умни телефони и таблети и накрая разнообразието на видео камери ви Желая набор нагоре около вашия офис или дом.

1.jpg

Sunwebcam 3G / 4G слънчева захранва камера


Трябва да си купя sunwebcam слънчева безжична камера система за сигурност?

За местоположения, които са дори повече от 40 фута ще ви sunwebcam слънчева безжична камера за сигурност с регулируем обектив или леща постоянната гледна точка. Можете да видите толкова, колкото една четвърт миля, в зависимост от обектива, които използваш, все още ще имате по-тесен оглед. Можете дори да използвате на PTZ камера, която можете да движите и zoom в конкретно местоположение. Уверете се, че да се поберат на видео камери с правилното обектив да получи конкретна информация като етикети и шофьор на лицата, когато колите се дърпа в много. Sunwebcam слънчева 4G камера има автоматично откриване и нощно виждане, то ще ви изпратим имейл, когато някой се появи в картината, тя ще ви изпрати предупреждение по електронна поща.


Аналогов или основни HD сигурност електронни камери в действителност може да ви даде много същата информация като IP видео камери на дължина на правите след на концепцията за позициониране. Ако се опитвате да покрие порта или пасаж, дори с ниска разделителна способност електронен камера ще получите отлични снимки ако видео камера се поставя в рамките на 15 фута от точно това, което подготвяте за покриване. В случай, че трябва да отида още повече за държава около 40 фута, ще трябва да се използва на по-голяма резолюция sunwebcam слънчева безжична камера за сигурност. Вие все още ще получите лицето функции, татуировки и други малко информация.

2.jpg

Sunwebcam 3G / 4G слънчева захранва PTZ камера


2 основни насоки за електронни камери за сигурност са позициониране и функция. IP видео камери са фантастични, в случай, че закупите висок край дизайни можете да покриват повече място и Вижте повече информация от диапазон, значимост, вие може да обхване повече местоположение с по-малко видео камери. Недостатъкът на електронни камери IP е за сметка на електронни камера и мрежова задръстване. Добър IP камера може да варира от $150 до $400, докато по-голяма край IP електронни фотоапарат може да варира от $500 до $1200. IP камери са в допълнение уеб детайли прасета. На разстояние възможност, която имате рутинни DSL или високо качество уеб установен във вашето местоположение бъдете готови да издържат на умерено уеб асоциация. Но нашата sunwebcam слънчева 4G камера е местоположението на СИМ-картата, позволява да сигнал всеки момент. Така че можете да получите снимки и видео на телефона си цялото време.

Прочетете повече за sunwebcam слънчева камера:http://www.gatesea.com.