4G камери доведоха до развитието на мониторинга на обществения транспорт

- May 12, 2017 -

Днес много от нашите автобусни системи все още разчитат на IP видеонаблюдение, но също така е и голямо поле за цялата ни земя да се развива енергично. Много системи за обществен транспорт сега използват най-новата IP система за видеонаблюдение за наблюдение на цялата операция на автобуса. Системата за наблюдение изисква много IP камери за наблюдение 4G. Ето защо 4G камерите могат да стимулират развитието на мониторинга на обществения транспорт.

Според съответния персонал на проекта, системата за мониторинг на автобусите е била първоначално изобретена от частни компании, които управляват системата за обществен транспорт. Те първоначално проектираха такава система, за да защитят своя Sishourenyuan не чрез атака на някои престъпници. След това обаче бавно се превърна в мониторингов механизъм. Има такава система за мониторинг, безкористните елементи са се сближили много, така че престъплението също е намаляло.

1(001).jpg

2(001).jpg

Системата за следене на автобусите често е свързана с операционната система и системата за планиране. В резултат на това, ако автобусът срещне пътнотранспортно произшествие, не се страхува, той може да настрои маршрутите за тръгване навреме, можете също така да се свържете с центъра за сигурност по-бързо. Ако имате проблеми с пътниците си, можете също да се свържете с контролната зала, като използвате някои телефонни обаждания от системата, като по този начин по-добре защитавате личната безопасност на пътника

Обикновено имаме няколко камери 4G инсталирани на всеки автобус, след което информацията в колата може да бъде по-добре съхранена. Ние можем периодично да прехвърляме съхраняваната информация в нашия център за наблюдение, когато е необходимо. Това също е основен акцент в мониторинга на мрежата, затова смятаме, че под натиска на 4G камери. Нашият автобусен мониторинг със сигурност ще получи по-добро развитие.