Как да се предотврати загубата на петролната и газовата промишленост?

- Sep 13, 2018 -

Как да се предотврати загубата на нефт и газ операции?

ключови думи: Нефт и газ, минно дело, камери за наблюдение, охранителна камера система, помпа, Gatesea


Както всички знаем, всеки процес на събиране на нефт, газ или минни материали трябва да бъде внимателен и изисква отделна система за производство на електроенергия. така че защитата е ключов проблем. За да разреши този проблем, Gatesea създаде 24/7 безжични камери за наблюдение, проектирани за сурови условия, с устойчиви на атмосферни условия заграждения под налягане, запечатани на IP67. Той е напълно самостоятелен, с къс кабел към включения в него слънчев панел.

Нефтената и газова промишленост има голяма площ в отдалечени места. Не е лесно да проверите всички скрити опасности и вероятността от неочаквани нарушения на сигурността е висока. Gatesea предоставя много необходимата визуална информация за даден сайт; като се започне от знанието за спиране на главата на помпата, ако клапанът се е преместил, камионът или превозното средство са влезли в имота. Ако възникне произшествие, сензорът за движение веднага ще започне да прави снимки на събитието, както се случва. Видеоклиповете и изображенията незабавно се изпращат до софтуера ни за контрол на камерата в облака, който може да бъде преглеждан от отдела по сигурността на компанията или от кого отговаря за това конкретно местоположение. Софтуерът има функцията да уведомява полицията.

Системите за дистанционно охранителни камери са на разположение и достъпна реалност, която ще спести на нефтената и газовата индустрия хиляди долари, загубени преди това в режийните, посещения на помпени места и неочаквани нарушения на сигурността.

219612503762997588.jpg364055863062495267.jpg