Слънчево наводнение осветление Ръководство за покупка

- Oct 26, 2018 -

Слънчево наводнение осветление Ръководство за покупка

微信图片_20181026162553

Изглежда, че е най-доброто слънчево осветление, има много фактори, които трябва да се имат предвид. Изглежда, че не е лесна работа да намерим правилната, която да задоволи вашите нужди. Имаме списък с някои съображения за търсене на слънчеви външни светлини.


1. Зона на осветяване:


Първото нещо, което трябва да помислите, е къде планирате да използвате слънчева светлина за осветяване. Областта, от която се нуждаете, за да освети, определя вида слънчеви наводнения, които можете да изберете. И това определя и изискванията за трайност и яркост. Всъщност, за някои, това може да се използва за осветяване на входната врата. А някои наводнения светлини също идват със сензор за движение, който може да включи светлината автоматично, ако някой се приближава до входната врата. Вратата е само малка площ, така че е достатъчна малка наводнения. Ако обаче трябва да осветявате голяма площ около къщата си, голяма светлина е добър избор. След това, преди да направите покупка, трябва да знаете общия размер на зоната, която трябва да осветите.


2. Видове светлини:


На пазара има няколко вида слънчеви наводнения, от които можете да избирате, включително охрана, ландшафт, всичко в едно, сензори за движение и външни слънчеви панелни наводнения. Слънчевите наводнения за осветление са широко използвани и са най-популярни. Днес те са различни от другите видове и са оборудвани със сензор за движение, който може да включи светлините, ако се установи движение. Някои модели ви позволяват да регулирате чувствителността си, което може да подобри точността и да удължи срока на годност. Хибридният дизайн е смислен. Хибридният дизайн е смислен. Например, ако времето е лошо, батерията не може да се зареди напълно. В тази ситуация можете да използвате кабелен кабел Мощност за захранване на светлината., Независимо от времето, като хибрид наводнения светлина може да работи. Друг тип е наводнение с външен слънчев панел. Можете да поставите отделения слънчев панел далече от наводнената светлина. Или например, можете да поставите слънчевия панел на покрива, за да получите повече слънчево греене през деня, за да заредите напълно батериите.


3. Ниво на светлината:


Вие избирате наводнение светлина е предимно защото е достатъчно лека, и количеството на светлината, която може да произведе наводнение наистина има значение. Например избраната светлина за наводнение не може да покрие цяла тревна площ, затова може да се наложи да купите допълнителна. Това е загуба на пари. Светлините се използват за измерване на яркостта на светлината. Например, една свещ може да произведе само около 12 лумена светлина. Обикновено една 23-ватова крушка може да произведе около 1500 лумена светлина. Обърнете внимание на продукцията на оксида и решете дали избраната от Вас светлина може да покрие района, който планирате да осветявате.


4. Трайност:


Потенциалът на слънчевите наводнения също е много важен. Водонепроницаемите наводнения за осветление са проектирани да се монтират навън, за да имат по-високо качество и издръжливост, отколкото другите универсални наводнения. Ако имате нужда от висококачествено, избраното от вас трябва да е устойчиво на атмосферни влияния, да има траен светлинен екран и метална обвивка. Висококачествените светлини могат да издържат на лошо време и дори могат да бъдат използвани при студена зима. Въпреки това, ако живеете в район, където има добър климат, не е нужно да купувате скъпи и леко достъпни слънчеви наводнения светлина е достатъчно.


5. Размер:


Светодиодните крушки са склонни да са много малки, така че те заемат само малко пространство в наводнената светлина. Въпреки това, някои светлини са склонни да бъдат големи поради други големи компоненти. Ето защо трябва да имате предвид този фактор, когато изберете такъв. И вие трябва да имате къде трябва да поставите светлина за наводнение и колко място е на разположение. Обикновено слънчевите наводнения са толкова малки, колкото 5 × 5 инча или по-големи от 20 × 20 инча. И слънчевите панели могат да заемат много място. Ако това е устройство "всичко в едно", трябва да помислите за това. Ако слънчевият панел е разглобяем, трябва да обмислите къде да го монтирате.