Съществена роля в Gatesea за наблюдение на трафика

- Oct 23, 2018 -

Съществена роля в Gatesea за мониторинг на трафика

Резултат за изображение за камерата за наблюдение на трафика


Все по-голям брой пътни превозни средства са по-податливи на проблеми с трафика. Освен това разходите за труд са значително подобрени и е било трудно да се наблюдава трафика по пътищата по традиционния начин.

Gatesea фотоапарат за захранване със слънчева енергия е оборудван с интелигентна платформа за анализ. Платформата за интелигентен анализ на трафика, базирана на видео, е предназначена предимно за подобряване на функциите на съществуващите средства за наблюдение на отделите на КАТ.

Тя е напълно интегрирана придобиване на информация за трафика и функции като аларма за заглушаване, незаконно откриване на паркинги, плътно натискане на линията и откриване на промяната на лентата, солидно откриване на линията, откриване на заден ход и отпадане на заетата лодка; пълно автоматизирано наказание за нарушение на трафика и режим на управление за отделите за управление на трафика.

Ако сте управител на градски трафик, който е разтревожен от проблеми с пътния трафик, моля не се колебайте да се свържете с нас.