Предимствата на Слънчевата 4G камера

- May 08, 2017 -

Има много предимства на фотоапарата Solar 4G. Някои от свързаните с тях функции са следните:
1. Слънчевата 4G камера може да прави снимки и да ги изпраща и през GSM и 3G мрежи.
2. Можете отдалечено да управлявате камерата, тъй като всеки модел поддържа GPS функции.
4. Ниска консумация на енергия е допълнително предимство, което увеличава живота на батерията и поддържа камерата в работно състояние за повече време.
4. Слънчевите фотоапарати са снабдени с вътрешна батерия от 40000 mAh; докато времето на готовност на фотоапарата е до 20 дни.
5. Работното време е около 5 дни.
6. Те идват с усъвършенствана система за управление на батерията, за да проверяват нивото на батерията по всяко време и да проверяват дали батерията е в режим на зареждане или не.
7. Камерите осигуряват поддръжка на различни операционни системи на вашите смартфони като Android; докато те могат да свързват различни сензорни сигнали, като отстраняват грешно сензорните сигнали автоматично.
8. Те са оборудвани с 4G Wi-Fi GPS антена, която предотвратява мълния по време на работа на открито
9. Камерата поддържа облачни услуги, за да правите снимки в реално време и да правите видеоклипове по същия начин. Такива прекрасни камери също така осигуряват поддръжка за качване на данни в облачния сървър за безопасност на данните.

1.jpg

Zhongshan Gatesea Technology Co Ltd е водещ производител и доставчик на слънчева 4G камера на конкурентни prices.You са добре дошли да се свържете с нас!