Пътят към предотвратяване на задръстванията по пътищата

- Oct 26, 2018 -

Начинът за предотвратяване на задръстванията


Все по-голям брой пътни превозни средства са по-податливи на проблеми с трафика. По-малко вероятно е да се изпрати пътна полиция, за да контролира потока на трафика в града. Какъв е най-добрият начин за предотвратяване на задръстванията?

Gatesea фотоапарат за захранване със слънчева енергия е оборудван с интелигентна платформа за анализ. Платформата за интелигентен анализ, базирана на трафика, е предназначена главно за подобряване на функциите на съществуващите мониторингови ресурси на отделите на КАТ.

Нещо повече, информацията придобива информация за потока на превозните средства, средната дължина на опашката, наситеността, коефициента на заетост на времето, средната скорост на превозното средство, разстоянието между главите на автомобила, плътността на лентата, капацитета на лентата и средното времево отстояние на главата на превозното средство. (включително малки превозни средства, средни превозни средства и големи превозни средства), подразделят потоците от превозни средства по видове превозни средства и осъществяват динамично откриване на потока от превозни средства.

С една дума, фотоапаратът на Gatesea, захранван от слънчева енергия, може да помогне на полицията да придобие подробности за пътя. Това е най-добрият начин да направите и двете.