Съвет за предпазване на безопасността на вашето дете у дома

- Nov 12, 2018 -

Съвет за защита на безопасността на детето ви у дома


  • Преглед на основните умения за безопасност

Дори и да се чувствате уверени, че вашите деца знаят основните умения за домашна безопасност (първа помощ, безопасност на кухнята и т.н.), поне прегледайте къде е всичко и какво трябва да знаят, ако някой бъде наранен, докато сте далеч.


  • Осигуряване на задния двор


Ако имате басейн в задния двор, поставете ограда и заключете портала, за да предотвратите попадането на деца или удавяне. Ако използвате пестициди или хербициди, не позволявайте на децата си да влизат в двора самостоятелно най-малко 48 часа след прилагането, за да не бъдат изложени на тези химикали.


  • Осигурете Вашата къща

Всяка къща трябва да има детектори за дим като мярка за пожарна безопасност. Направете допълнителна стъпка и добавете и детектори за въглероден окис. Въглеродният моноксид е без мирис, безцветен газ, който може да бъде много опасен, така че си струва допълнителната защита да има тези детектори във вашия дом.

Друга лесна технология, която можете да добавите към дома си, са сензорите за прозорци и врати. В зависимост от начина, по който решите да ги настроите, тези сензори могат да задействат текстово съобщение или известие на телефона ви, да излъчват малко бипкане или да сигнализират силно.

Също така разгледайте система за мониторинг на сигурността. Просто поставянето на знак в двора ви може да възпре потенциалните нарушители, когато не сте вкъщи, но най-добре е да настроите усъвършенствана система за мониторинг на сигурността, която можете да активирате и изключите от телефона си. Добавете камери за сигурност и вижте какво се случва във вашата къща на живо по всяко време - на вашия телефон, таблет или компютър.

Gatese a и Cloud Service предоставя цялостно решение за дистанционно наблюдение. Когато напускате дома, вашите деца могат да бъдат разглеждани от софтуера за контрол на камерата в облака.

За още повече ресурси за запазване на вашите деца вкъщи, посетете нашия Дом за сигурност, Превенция на престъпността и Център за безопасност за деца .