Какво прави Слънчевата 4G камера различна от другите

- Nov 13, 2017 -

Слънчевата 4G камера с пълна име Solar 4G безжична камера е ново поколение IOT безжична мрежова камера от Zhongshan Gatesea Technology Co., Ltd, която може едновременно да прехвърля видео и звук и да изпраща различни сензорни сигнали като сигнали за сензор за влажност, вятър сензора за мощност и сензора за нивото на вода Все пак, това, което прави слънчевата 4G камера изключителна в ерата на дигиталните продукти.

1(001).jpg

В действителност много от функциите на цифровите продукти са все по-хуманизирани, за да реализират най-удобството за хората, а слънчевата 4G камера не е изключение. Както името му, слънчевата 4G камера може да изпраща видео и глас през 3g / 4g и Wi-Fi мрежа. И поддържа GPS функция, много е удобно за хората да управляват камерите от разстояние.

Работното време също е важно за хората. Хората ще имат съмнение за продуктите, които се нуждаят от постоянно таксуване, което също ще окаже лошо влияние върху потребителския опит. Слънчевата 4G камера е с ниска консумация на енергия, времето за готовност е около 20 дни, работното време е около 5 дни. Системата на слънчевата 4G камера е специално, тя е дистанционна система за управление на батерията, тя може да проверява нивото на батерията по всяко време и може да ни покаже дали батерията е под зареждане, което има голямо значение за хората както в работата, така и в живота.

Слънчевата 4G камера може да поддържа и облачни услуги, може да прави снимки в нормално време, да прави видеоклипове в реално време, може да качва данни в облак в облака, за да запази безопасността на данните. Нещо повече, фотоапаратът няма да загуби връзка, докато има сигнал, докато традиционните безжични камери все още използват USB модул 4g.

Няма съмнение, че слънчевата 4G камера е по-добра от традиционната безжична камера, независимо от функцията и работното време. Не е чудно, че е популярен сред хората.