Кои места ще използва 3g4g камерата широко?

- Jul 13, 2017 -

Кабелната мрежа не може да достигне или кабелна мрежа, където цените са твърде скъпи: линии с високо напрежение, като електропроводи, магистрали, мониторинг на околната среда, предотвратяване на горски пожари, улични лампи, нефтени сондажи, нефтопроводи, логистика, транспорт, контрол на наводненията и извънредни ситуации. ;

Места, в които персоналът не е достъпен: опасни места като запалими и взривоопасни, зони за пренасяне на болести и други области на опасност от микроби;

Относително фиксирано място, което трябва да бъде наблюдавано, където временната инсталация ще струва изгубена: временна закрила, обучение за полеви полета, временни строителни обекти, временни дейности, конгресен и изложбен център и др.

Специален бизнес за наблюдение на околната среда: като предотвратяване на горски пожари, нефтено находище, мониторинг на подстанции и други индустрии със специална среда. В тези райони районът е широк и ползвателят е рядък, кабелната линия на открито, монтаж и поддръжка са много високи, така че 3G безжичното видео наблюдение може да играе важна стойност на приложението си.

Сигурност на обществения транспорт мобилна услуга за мониторинг: за удовлетворяване на всички видове трафик инструменти в процеса на мобилни видео наблюдение изисквания, се прилагат за финансова обществена охранителна полиция автомобили, микробуси, градски управление на мониторинг, аварийно спасителни превозни средства, товарен автомобил, автобус, такси и други различни видове превозни средства, метро, ​​железопътен транспорт или корабоплаване.