Слънчева скрити безжична камера

Слънчева скрити безжична камера

слънчеви захранва сигурност камера безжични камери за сигурност ще ви предпази част между цената на традиционните трудно жични алармени системи. Тъй като там не е всички проводници, е просто премести камери и движение детектори на всяко място и закрито и открито. Някои модели са предназначени за...

Информация за продукта

слънчеви захранва охранителна камера

图片3.png

Безжични камери за сигурност ще ви предпази част между цената на традиционните трудно жични алармени системи. Тъй като там не е всички проводници, е просто премести камери и движение детектори на всяко място и закрито и открито. Някои модели са проектирани да издържат на всякакви метеорологични условия и е предназначена за екстремни температури; други трябва да се постави вътре водоустойчива камера жилища.
Голямото нещо заsunwebcam слънчева безжична камера за сигурностпросто защото те се нуждаят не извън електропроводи или захранване. Те ще бъдат използвани във всяко отдалечено място без електричество или интернет връзка. Тъй като камерите са безжични тяхната използваемост е неизчерпаем. Лесно да наблюдава семейни дейности, животни, строителни обекти, паркинги, гаражи, промени в околната среда, университети и училища, частни имоти и фирми.
Разбира се те все още ще трябва да бъде включен в източник на електроенергия в дълго време. Това обикновено е в типа на батерия или вътрешна електрическа енергия. Въпреки това проблемът тук е, че батериите трябва да стане заменени или зарежда. Слънчеви клетки към камерата единици непрекъснато да зареждате батерии. Соларни технологии са се подобрили значително през няколко години и ефективност и панели дори ще функционира на облачно, облачно ден. Датчици за движение, които активират при условие, че дейността е налице гарантира камера тичам време и данни съхранение пространство по никакъв начин не се губи.
Ако сте собственик на дома, трябва да използвате вашето слънчево захранва сигурност системи камери за улавяне може да се случва, докато сте далеч от свързването им към всяко записващо устройство, евентуално цифров видео рекордер (DVR), VCR или компютър. Също така може да се създаде вашата камера за автоматично свързване към един компютър и ви предоставя незабавни съобщения в случай на пожар или газови течове. По-бързо Вие сте далеч можете да намерите състоянието на вашия имот среда в веднага след като. Тя може да открие чаша нахлувания с взлом както добре всеки и всяко движение на вашия дом.
Инсталиране на новите слънчеви powered охранителна камера комплекти са много за да се разбере. Те са разработени така че да могат лесно да се движат всеки фотоапарат, на последните мястото около вашите вещи. Висока мощност предаватели могат да бъдат необходими за големи имоти или acreages. Можете да добавите нови камери в съществуващата система веднага, тъй като там не са проводници да се справят с. Слънчеви панели, които са включени в защита камера комплекти са адекватно размер за презареждане на вътрешния батерията по време на време. Има и резервно захранване след като батерията се изтощи през нощта. Ако решите да искат да направят използването на вашите камери за сигурност, безпроблемно в открито или отдалечени места, тогава тази слънчево захранва движението наблюдение камера е умен избор.

Функции

1. висока чувствителност andhigh SNR микро мегапиксела CMOS сензор

2.2.8mm-12mmProfessional HD megapixels мощност вариообектив

3. поддръжка далечен Изглед мобилен телефон, съвместим с много смъдя телефон операционна платформа

4. support изобилие мрежов протокол: TCP/IP, HTTP, TCP, UDP, SMTP, FTP, DHCP, DNS, DDNS, КТМ, UPNP, RTSP и т. н.

5. подкрепа FDD-LTE, ТДД-LTE, WCDMA / HSPA +, TD-SCDMA GSM/GPRS/EDGE

6. поддръжка 3G / 4G/WIFI 802.11b/g/n безжичен мрежа

7. support ONVIF протокол

8. подкрепа аларма снимки, за да изпратите електронна поща

9. support аларма снимки качени на FTP сървър

10. подкрепа таймер заловен картина, качен на микро SD карта и FTP сървър

11. подкрепа статичен IP, също поддръжка динамичен IP(DHCP)

12. поддържа P2P Plug and Play

13. подкрепят IE, Google, Firefox браузър

14.built в webserver към улесняване на потребителя да използва стандартния IE браузър за постигане на предния край на реално време сърфиране и настройка управление

15. поддръжка движение откриване аларма (да зададете множество региони и чувствителност) и датчик за аларма

16. поддръжка 10M / 100M мрежа приспособявам

17.built в микро SD слот за карта, Макс 128G, снемане на таймер


Запитване