Слънчеви захранва мрежова камера

Слънчеви захранва мрежова камера

Възползвайте се от най-добрите покритие от вашия открит безжична сигурност камера са сърбеж слагаш в sunwebcam solar камера не се претупва. Има много, което трябва да знаете преди да получите вашия външен надзор то голо възвишение. Това е друга история – закрито и на открито и закрито, имате стени and...

Информация за продукта

Възползвайте се от най-добрите покритие от вашата открит безжична камера за сигурност

图片1.png

Са сърбеж пуснати вsunwebcam слънчева камераНе прибързвайте го. Има много, което трябва да знаете преди да получите вашия външен надзор то голо възвишение.
Това е една друга история – закрито и открито
Закрито имате стени и тавани, за да низ собствените си сигурност камери и плувен басейн. всякакви специални жилища за тези, но на открито? Вашият открит безжична камера за сигурност е идеална за всяко място. Защото това е безжична, можете да я поставите където пожелаете, където имате изглед vantage, включващи изходи и windows човек трябва го защитят от всички видове метеорологични условия, прекомерна топлина и любопитни птици.
Но го държат. Задния двор безжична домашна сигурността камера е значително различно от моя вътрешен надзор фотоапарат просто защото трябва да получи по обхват, около 24 фута и наистина трябва да бъде достатъчно мощна, за да улови изображения, дори в ниска деликатен. Вашия вътрешен камери са подпомагани от вашето вътрешно осветление, така че няма причина да получите мощен вътрешен камери.
Междувременно открито камери наистина трябва да бъде допълнително мощен за заснемане на изображения от всяко разстояние добре слаба светлина. Това са да бъдат вашите съображения, когато откриете себе си мисля за слагане на открито камера за сигурност за дома. Сега, че знаете какво се случва от наличието на открито камера за сигурност, търси за най-добре няма да бъде твърде силен. Безжична, но също и как да се работи?
Все още се чудите как тя функционира без кабели тези хора? Outdoor безжични сигурност камерата има вграден предавател и обхващат вашите бижута. видео лице. Веднъж инсталирана, тя изпраща видеосигнали всяка конкретна честота на приемника, който директно свързан към сигурност монитор вътре в къщата. Те са задвижвани от батерии, които трябва да се презареждат периодично или те може да дойде чрез като една допълнителна батерия, която Пригответе, когато имате нужда от тези продукти.
Ако сте избрали Пан-tilt outdoor безжични сигурност фотоапарат модел ще имате по-широк диапазон на покритие и с отдалечена система, вие сте в състояние да Пан и накланя вашия фотоапарат без караница на възстановяване на капацитет извън вас или clambering до капака. Можете да контролирате промени през вашия мобилен телефон или преносим компютър.
Тези камери имат камера високоговорители, което прави възможно да съобщят на лицето, което чака в непосредствена близост, без да се изложи, дори ако не сте залепени вашия Телевизор или компютър екран, камери имат механизъм, който ви предупреждава за движението за засичане. Всъщност е защото доста скъп, в края на краищата с всички тези прекрасни функции, то keepin предвид търговията.
Слънчеви захранва цветна камера елиминира чести батарея recharging. Денем този открит безжична камера за сигурност разчита на слънчевата енергия и земното кълбо вечери, батериите си поеме контрола на. Така там е нон стоп външен надзор за собствения си дом, но освен това то ще бъде в състояние да улови ярки образи под 3 Lux на светлина или мерки на осветеност. Обърнете внимание, че това, свързани с камера не е препоръчително, ако се намери източник на енергия в близост.

图片2.png

Тук е приложен Спецификация и данните на слънчевата камера система, която е тест в Zhongshan, Гуандун, Китай. (тест сайт е 22.52'N, 113.38' E и средната годишна време на слънце е 3,5 часа). Можете като препратка във вашата страна.

Техническа информация

Модел:GSB-100W

Операционна система

вградена Linux

Процесор

HI3518E (1.0, 1.3 MP)
HI3518C(2.0MP)

Сензор за изображения

1.0MP:1 / 4" 1.0 прогресивно мегапикселов CMOS сензор
1.3MP:1 / 3" 1.3 мегапиксела прогресивно CMOS сензор
2.0MP:1 / 3" 2.0 мегапикселова прогресивно CMOS сензор

IR-CUT

поддръжка

Леща

C/CS 4 мм 3 мегапикселова фиксиран обектив

Минимум илюминация

0.01 lux

Стандарт за компресия

Аудио компресия

G.726/G.711 (по подразбиране е G.711)

Компресиран транспорт поток

32kbps-6Mbps самостоятелно може да определи, по подразбиране е 2536 Kbps

Функция

За съхранение на багаж

Макс 128G микро SD карта

Откриване на движение

може да зададете 4 независими откриване зона (чувствителност е 1-100 регулируема)

Аларма връзка

Изпращане на снимки към име пощенска кутия; качване на картини и видео към FTP
сървър; снимки и клипове на SD карта

4G функция

Подкрепа FDD-LTE, ТДД-LTE, WCDMA / HSPA +, TD-SCDMA GSM/GPRS/EDGE

Обща спецификация

Пакет

4G WIFI камера
Слънчеви панел

Общо тегло

14.5 КГ

Размер пакет

72 × 23.5 х 76 см

Работна температура

-20℃ ~ + 55℃

Работна влажност

10 % ~ 95 % RH

Захранване

DC12V 2А

Обхват на защитата

IP66

консумация на енергия

3W (IR LED: Off); 15W (IR LED: ON)


Запитване