Слънчева камера

Слънчева камера

Нашата Sunwebcam, безжичната система за клетъчни камери, се захранва от слънцето и изисква само клетъчен сигнал, който да работи автономно навсякъде по света 24/7/365! Оборудван с вътрешна батерия, Sunwebcam е проектиран за най-лошите опасности за околната среда, като същевременно осигурява ...

Информация за продукта

Нашата Sunwebcam, безжичната система за клетъчни камери, се захранва от слънцето и изисква само клетъчен сигнал, който да работи автономно навсякъде по света 24/7/365! Оборудван с вътрешна батерия, Sunwebcam е проектиран за най-лошите опасности за околната среда, като същевременно осигурява незабавното видео и изображения от отдалечено сигурно място дори при условия на затъмнение.

1.jpg

Какво може да направи SunWebcam

Sunwebcam позволява

24 часа видео записи

Снимайте по график

Получавайте известия за известия по текст или имейл в случай, че има хора или превозни средства, докато резервно копие на всичките ви видео и изображения в нашия облачен софтуер за преглед

Отдалечен монитор чрез PC & Mobile App

Дистанционно управление на фотоапарата чрез компютър или мобилни устройства

Cloud услуги, свързани с клетъчна комуникация на данни и облачен софтуер на месечна база, просто плащате, когато имате нужда от нови видео и изображения

5.jpg

Много е важно да се събере информация за проучвания за мониторинг на околната среда и селскостопанските райони, но в същото време много отнема време и понякога непоследователни поради наличието на лицето, което извършва тези изследвания. Най-ефективният начин за събиране на информация за екологични и селскостопански проучвания е да се извършва 24-часов мониторинг, но това е много скъпа задача при разглеждането на времето и пътуванията на служителите.

7.jpg

SunWebcam позволява 100% безжично / слънчево събиране на данни и изображения. Cloud Service предоставя решение "до ключ" за инженери по околна среда и учени, за да се фокусира върху данните.

ТРАФИК И ПЪТИЩА

Sunwebcam осигурява достъпно наблюдение на трафика за градовете от всякакъв размер, спестявайки разходите за тях

типичните решения включват скъпоструващо планиране на обекта и инженеринг, комуникационна инфраструктура, изкопаване и ИТ разходи за собственически софтуерни системи и сървъри.

20.jpg

Малкият размер и лекото тегло на системата им позволяват да бъдат поставени на съществуваща инфраструктура, като леки стълбове, трафик, мостове, дървета.

Услугата "Облак" осигурява пълно управление на камерите, връзки към обществени страници за преглед на пътните условия в реално време.

30.jpg

СТРОИТЕЛСТВО

50.jpg

Ползите включват:

Предотвратяване на кражба на място

Състоянието на работния обект на живо изглежда

Защита на застрахователните вземания

Информирайте заинтересованите страни

Намалете разходите за пътуване в сайта

Маркетинг на проекти

Визуална одитна пътека - намаляване на пасивите

Намаляване на споровете по проекта, управление на подизпълнители и важни етапи

1.jpg

Отдалеченото наблюдение и сигурността на електрическата мрежа е толкова важно, колкото и досега. Независимо дали е необходимо да наблюдавате оборудването или да се предпазвате от кражба и намеса, мониторингът, свързан в реално време, е от решаващо значение за работата ви.

СИГУРНОСТ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ МРЕЖИ

61.jpg

Службата Sunwebcam и Cloud Service предоставя цялостно решение за отдалечено наблюдение на електрическите подстанции и други критични инфраструктурни зони. Богатият набор от функции осигурява записване на данни, сигнали и аларми, както и архив с изображения.

62.jpg

МАСЛО И ГАЗ И МИННО ПРОИЗВОДСТВО

Камерата Sunwebcam е безжична камера за наблюдение, проектирана за тежки условия, с устойчиви на атмосферни условия заграждения, защитени с IP67. Той е напълно самостоятелен, с къс кабел към включения в него слънчев панел.


Запитване