Слънчеви захранва CCTV камера система

Слънчеви захранва CCTV камера система

Слънчевата задвижвани cctv камера система продукт описание преносими syrveillance съоръжения се използват за строителни проекти, инциденти, лошото време и проблеми на потока на трафика, възможност за бързо разполагане на самостоятелно, временно наблюдение система средства, осигуряване на допълнителна мярка на...

Информация за продукта

слънчеви захранва cctv камера система 
Описание на продукта
Преносими syrveillance съоръжения се използват за строителни проекти, инциденти, лошото време и проблеми на потока на трафика, възможност за бързо разполагане на системата самостоятелно, временно наблюдение означава предоставяне на допълнителна мярка за безопасност за работници, отговорили и на обществеността и осигурява отдалечен сайт мониторинг в компактен, мобилни, самостоятелна единица. Гледайте работата зони, инцидент области и проблем места, когато и където е необходимо.

Камера

Система за захранване

Ремарке

Тип на камерата
Ясно куполна ден/нощ, Пан tilt-zoom (PTZ)
Оптично увеличение
5 стандарт
Комуникации
Високоскоростен 4G клетъчни рутер, достъпни чрез TCP/IP интернет връзка (няма локален достъп)
Записване
На борда на цифров запис
Уеб
Реално време дистанционно управление
Клиент
Смарт телефон ап

Батерия
30ah дълбоко цикъл
Слънчеви панел
100W
Соларен контролер
20А
Ниско напрежение прекъсване
Disengages мощност за оборудване, при напрежение на батерията получава ниска; системата рестартира автоматично, когато батериите се презареждат; напрежение и температура настройки са регулируеми

Тегло
20 КГ
Строителство
МИГ заварени, unibody стил
Завърши
Запечени прахово покритие
Отпечатък
220x365cm
Височина на мачтата
До 6500 см
Пътуване височина
2100 мм
Теглич
Стандартни комбо благополучно, 2-инча топка или 2½-in. диаметър x 1-в. CS полушарнирни разклонител

Нашите предимства
1. всички снимки нашия продукт, ние представихме в интернет са били взети в нашия цех или предоставена от нашите клиенти, те са реалност с фон и без Photoshops.
2. новите технологии както в хардуера и софтуера за нашите продукти.
3. високо качествен контрол. Можем да контролираме качеството на оригиналните материали чрез въвеждане на системата за оценка на качеството на ISO 9001-2000.
4. най-конкурентна цена.
5. професионална техническа поддръжка. Ние са били в тази индустрия повече от десетилетие и пълен с опит за resolveany видове проблеми, които потребителите могат да се сблъскат в бъдеще. Освен това нашата техническа поддръжка ще бъде предоставена по време на живота на продукта.
Нашите услуги
1. Всички по-горе цената се базира на цена FOB Zhongshan порт или CIF цена в зависимост от различни страни или региони.
2. стандартен пакет: експортиране на стандартния картонена кутия или трипластова дървена кутия в зависимост от различните продукти.
3.guarantee: като цяло качество 1 години гаранция, безплатен части ще бъдат предоставени за замяна, ако всеки проблем occurredduring гаранционен срок.
4. олово време: ап 15 до 30 работни дни в зависимост от количеството. Ап 3 работни дни ако запаси всеки продукт са налични.
5. плащане елемент са различни според точно разследване.
6. ние предлагаме най-добрите за обслужване преди и след продажбите. Всяко от анкети ще се отговори в рамките на 24 часа, всички проблеми, преди или след продажбите ще се предоставя решения и решават в срок 3 работни дни.

Запитване