Слънчева улична светлина

Слънчева улична светлина

GateSea Solar GateSea Слънчева улична светлина, настройка на 3 режима, литиева батерия, широкоъгълна настройка на 4 оси за оптимално експониране на слънчева светлина, настройка на диаметъра на по-голям полюс 3-режима настройка ЗЕЛЕН LED индикатор: PIR сензорът не функционира. Син LED индикатор: PIR функция ...

Информация за продукта

GateSea Solar

GateSea Solar Street Light, настройка на 3 режима, литиева батерия, настройка на 4- осото за широкоъгълен режим за оптимално излагане на слънчева светлина, среден диаметър на полюса 3 "

· image001.jpg

· image003.jpgimage005.jpg

· Настройка на 3 режима. ЗЕЛЕН LED индикатор: Светлината от залез до зазоряване, сензорът PIR не функционира. Син LED индикатор: функцията PIR е активирана, режима на затъмняване 165 лумена, пълна яркост 1300 лумена. ЧЕРВЕН LED индикатор: PIR функцията е активирана, светлината е включена при откриване на движение, няма движение без светлина / пълно затъмнение.

· Максимален диаметър на полюса 8 см (3 инча). Проектиран за височина от 3 до 4 метра; Разстоянието между полюс и полюс е 6-8 метра (20-26 фута).

· 4-осната ротация позволява оптимално излагане на слънчева светлина по време на сезонните промени; позволява регулиране на площта за покриване на светлината.

· Поставена е с литиева батерия за повишена безопасност, силна термична стабилност, толерантност към злоупотреба, висок ток и живот на 1500 цикъла.

· Уверете се, че сте заредили A1080X на слънце за 8 часа преди употреба. Когато A1080X не работи според настройките, моля, изключете системата и я заредете на слънце за 3 дни преди употреба. Ниска мощност на батерията забранява нормалната работа на системата. Светлината се включва само през нощта.

Описание на продукта

Предимства и функции:
a) Окабеляване - с Alpha 1080X не е необходимо да работите с подземни проводници от най-близкия електрически трансформатор към вашата осветителна система.
b) Тръгване - Тъй като Alpha 1080X е напълно самостоятелна, самостоятелна система за осветление на слънчевата светлина / слънчева заливна светлина / слънчева флаг, не е необходимо да заплащате допълнителните разходи за изкопаване на окопите за подземното окабеляване.
в) Замяна на озеленяване - Тъй като не е необходимо да изкопавате Alpha 1080X, няма допълнителни разходи за подмяна и ремонт на почвата, която е разкъсана по време на процеса на изкопаване.
d) Права за ползване на земя - без външни кабелни връзки и т.н., Alpha 1080X позволява на потребителя на открито да осигури постоянно осветление на вашите места за осветление, без да е необходимо да преговаряте с собствениците да използват имота си за подземно окабеляване и озеленяване.
д) Без електромер - С Alpha 1080X няма нужда да измервате вашата осветителна система. Това означава, че спестявате разходите за закупуване и инсталиране на метър и таксите за електрическа връзка.
е) Не се използват електричество и потребление - Тъй като Alpha 1080X е изцяло захранван от слънчева енергия, не е необходимо да плащате за електричество.
ж) Продължителност на живота на светодиодите повече от 50 000 часа - Запазете разходите за подмяна, поддръжка и инсталиране на електрическата крушка.
Литиевите батерии се произвеждат при високи стандарти за приложения с висока мощност, безопасност, висока термична стабилност, толерантност към злоупотреби, висок ток и жизнен цикъл на живот. Литиевите батерии са рециклируеми.
Пакетът включва: 1 * слънчева улична осветителна тела с вградена литиева батерия, монтажна скоба

Полюсът не е включен.
Светлината не се включва през деня и се включва само през нощта.

image007.png 

  Технически подробности

Марка

Слънчева светлина Мар

Номер на частта

SLM901350

Позиция Тегло

4,5 паунда

Размери на продуктите

6.1 х 3.9 х 15 инча

Батерии

1 Изисква се литиево-йонна батерия. (Включен)

Класификация на пространственото осветление

IP65

Сглобена височина

15 инча

Сглобена дължина

6,1 инча

Сглобена ширина

3,9 инча

колекция

ALPHA

цвят

бял

Материал

Стъкло, метал, пластмаса

завършек

бели боядисани

Брой светлини

1

Включени компоненти

Включени батерии

Волтаж

5 волта

Специфични приложения

Външно осветление, улично осветление, уличен фенер

Характеристики на фиксатора

ЗЕЛЕН LED индикатор: Светлинен индикатор: Светлинен индикатор: Функция PIR е активирана, режим на затъмняване 165 lumen, пълна яркост 1300 lumen, червен LED индикатор: PIR функцията е активирана, светлината е включена, когато движението е открито, няма движение без светлина / пълна тъмнина. При всичките три настройки светлината се включва само през нощта. Максимален диаметър на полюса 8 см (3 инча). За полюс от 3-4 метра височина и 6-8 метра разстояние между полюс и полюс, 4-осова ротационна монтажна скоба.

Светлината посока

регулируем

Източник на захранване

слънчев

Смяна на стила

Натисни бутона

Включени ли са батериите?

да

Задължителни ли са батериите?

да

Вид на крушката

LED

Светлинен поток

1300 lm

Мощност

10 вата

Цветна температура

5500 Келвин


Запитване