WiFi сигурност прожектор камера

WiFi сигурност прожектор камера

сигурност камера светлина неизвестното може да бъде страшно, но никой не трябва да се страхуват в собствения си дом. Sunwebcam ZTNFLC ви позволява да знаете всичко е безопасно, преди дори отворите входната врата. Независимо дали сте на различен континент или около блока, можете да видите какво се случва у дома и кой е...

Информация за продукта

сигурност фотоапарат светлина

图片11.png图片12.png

图片13.png图片14.png

图片15.png图片16.png

图片17.png图片18.png

Неизвестното може да бъде страшно, но никой не трябва да се страхуват в собствения си дом. Sunwebcam ZTNFLC ви позволява да знаете всичко е безопасно, преди дори отворите входната врата. Независимо дали сте на различен континент или около блока, можете да видите какво се случва у дома и кой е стои на вратата ви. НОВИТЕ Sunwebcam ZTNFLC серия функции Wi-Fi живо стрийминг, така че можете да гледате навсякъде, по всяко време.
Роботизирани мониторинг 24/7
Когато движение е открита, Sunwebcam Pro сигурност движение запис индикаторът Wi-Fi точки в посоката на движение. Като движение филми ще следват светлината.
Никога пропускам A момент
Sunwebcam ZTNFLC ще открие дейности и изпраща доклади директно на вашия умен устройство при записване на събитието на отстраним SD карта за по-късно възпроизвеждане.
Свързване със семейството
Вижте ги гледате или се прибера безопасно вашите деца играят от вашия умен устройство: Sunwebcam ZTNFLC улавя добри неща и помощ предотвратява лошата.
Агат мониторинг
PIR (пасивни инфрачервени сензора) технологията може да улови движение до 55 фута далеч за огромна 200 степен диапазон.
Удобства:
LED светлинен източник 6 x 1 watt висока мощност Nichia LED
Цветна камера с Wi-Fi свързаност за дома или отдалечен мониторинг
Роботизирани главата функция, която автоматично завърта главата LED към всяка от зоните на 3 движение сензор за откриване за осветяване на дейността на
Интелигентни PIR датчика с 200 степен откриване зона
4 GB SD карта включена (upgradable до 32GB) може да записва до 2000 събития
Съвместим с андроид и Apple устройства

Запитване